Fri frakt over 599 kr Rask levering

Hjem / Hund / Hundefôr & hundemat

Hundefôr & hundemat

Her på ZOO.no finner du et stort utvalg av hundemat og hundefôr i interessante smaker og av høyeste kvalitet. Med riktig type hundemat får hunden din den næringen som trengs for et langt og sunt liv.

 Hundemat som er best i test

Her på ZOO.no tilbyr vi hundemat i mange forskjellige former, for eksempel tørrfôr, ferskfôr, frysetørket fôr, våt mat og BARF. Fôret er utviklet for forskjellige hunderaser, aktivitetsnivåer og livsstadier. Det faktum at hundematen er best i tester, betyr at maten har en velbalansert sammensetning av ingredienser og næringsstoffer. Dette kan være et godt utgangspunkt når du leter etter hundemat som passer best for akkurat din hund.

Hos oss kan du velge mellom et stort utvalg av hundemat som får hunden din til å føle seg mett og fornøyd. Velg mellom forskjellige smaker og ingredienser, avhengig av hva hunden din liker. Hos oss finner du også hundemat som er spesielt tilpasset individuelle raser. Mange hundeeiere krever hundemat som produseres i Norge eller Sverige, og dette finner du her på ZOO.no.

 Riktig hundemat gir et sunnere liv

I dag er mange hunder overvektige på grunn av lavt aktivitetsnivå eller for høyt energiinntak. Hvis du mistenker at hunden din er overvektig, kan det være på tide å konsultere en veterinær og vurdere å bytte diett. Vi har også veterinærmat som etter veterinærens råd kan brukes til å motvirke blant annet urinstein, nyresvikt, diabetes, diaré og alvorlig overvekt.

Hvis hunden din begynner å bli til årene, kan det være på tide å bytte til seniormat. Seniormat inneholder lett fordøyelig protein, mye fiber, en begrenset mengde fett og salt, og alle essensielle vitaminer og mineraler en eldre hund trenger for å føle seg bra. På samme måte har vi også hundemat utviklet for valper eller drektige hunder.

 Kjøp hundemat online på ZOO.no

Å kjøpe hundemat på nettet er både rimelig og praktisk! Her på ZOO.no finner du all informasjon om hundematen vi selger, men du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Fryst ferskfôr & BARF
Tørrfôr for hund
Våtfôr & våtmat
Veterinærfôr for hund
Kornfritt fôr
Melkeerstatning & valpevelling
662 produkt

Fryst ferskfôr & BARF

Kornfritt fôr

Melkeerstatning & valpevelling

Tørrfôr for hund

Våtfôr & våtmat

Veterinærfôr for hund

1818
Superdeal
Royal Canin Derma Hypoallergenic tørrfôr til hund

Royal Canin Veterinary Diets Dog Royal Canin Derma Hypoallergenic tørrfôr til hund

839 kr