Fri frakt over 599 kr Rask levering

Hjem / Katt

Katt

Halsbånd, kobbel og sele
Kampanje Katt
Kattefôr & kattemat
Kattegodteri & kattegress
Kattesand & kattestrø
Katteleker & viftepinner
Matplass og vannfontener for katt
Kattedo & kattetoalett
Kloretre og kloremøbler
Kattesenger & komfort
Kattebur & transportvesker
Pelspleie Trim- og kattebad
Kattepleie & kosttilskudd
Kattesikkerhet & dører
Kattetrening & anti-kloring
Kattunge

ZOO.no er en nettbutikk for katter med ting til katter, mat og alt tilbehør til katter og kattunger. Dyrebutikken for alle dyr, nye katteeiere som ønsker å besøke eller handle enkelt på nett med raske hjemmeleveranser. Vi tilbyr en morsom kattebutikk med alt du trenger for en katt eller en ny kattunge. ZOO.no har alltid de siste nyhetene for kjæledyret ditt til en god pris.

 Stort utvalg av kattetilbehør

Vi er en av de største kattebutikkene på markedet og  her finner du et bredt og variert utvalg av utstyr og tilbehør til katten. Her vil du finne morsomme nye katteleker som vil gi katten din litt ekstra underholdning i hverdagen. For eksempel er et aktiveringsleketøy godt å ha hjemme hvis katten kjedespiser eller trenger å gå ned i vekt. Aktiveringsleketøy stimulerer katten til å løse ett eller flere problemer før den får en belønning.

Andre nødvendige kattetilbehør som du kanskje trenger er produkter med kattemynte. Kattemynte er en urteplante som gir katten din et øyeblikk av økt velvære. Det er viktig å påpeke at kattemynte ikke er skadelig for katten din. For eksempel kan du legge kattemynte til en sprayflaske som du sprayer på forskjellige ting som katten leker med. Som kattebutikk tilbyr vi på ZOO.no mange tilbehør til katten din:

Spennende leketunnelerRaslende poserUnderholdende lekeballerTyggeleker til katten dinRedskaper for trening med katten

 Katteutstyr for alle katter

Du finner katteutstyr og tilbehør til katten hos ZOO.no og her finner du alt du trenger til katten din. Du velger helt basert på dine og kattens unike behov. Tørr mat eller våtfôr, leker eller treningsutstyr, hos oss finner du alt på ett sted. Hvis du trenger hjelp, er du velkommen å spørre vår flinke kundeservice. Du kan gjerne sende e-post eller ringe.

Hvis du er ute etter kattetilbehør og utstyr, er ZOO.no nettbutikken for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av alt som har med katten å gjøre.

Enten du trenger nytt tilbehør til kattungen eller kosttilskudd til den gamle katten din, har vi det du leter etter. Matskåler, bånd, vannfontener og mye mer som bidrar til en lykkelig og sunn katt.

 Nødvendige ting til katten

Noen kattetilbehør er mer nødvendige enn andre.  En kattedo er noe du ikke kan klare deg uten. Her på ZOO.no finner du vanlige kattedoer, men også andre varianter som kattedohus. Du kan til og med finne forskjellige modeller av spader for å rengjøre kattetoalettet samt avfallsposer. Selvfølgelig kan du også kjøpe kattesand eller annen type sand hos oss.

For å gi katten din en virkelig god sovestund, tilbyr vi flere forskjellige kattesenger og koselige soveplasser. Velg for eksempel mellom kattehus, igloer, huler, kurver og tepper. Noe som også kan være nødvendig å skaffe seg som katteeier er kloremøbler. Da kan katten kvesse klørne der i stedet for på sofaen din. Ta en nærmere titt på ZOO.no og bli inspirert av vårt velfylte utvalg av katteutstyr og katteting!

1603 produkt

Halsbånd, kobbel og sele

Kampanje Katt

Kattebur & transportvesker

Kattedo & kattetoalett

Kattefôr & kattemat

Kattegodteri & kattegress

Katteleker & viftepinner

Kattepleie & kosttilskudd

Kattesand & kattestrø

Kattesenger & komfort

Kattesikkerhet & dører

Kattetrening & anti-kloring

Kattunge

Kloretre og kloremøbler

Matplass og vannfontener for katt

Pelspleie Trim- og kattebad

77
ZOO-favoritter⭐
Premium Cat Litter Lavender

Selected by ZOO Premium Cat Litter Lavender

199 kr

Nyheter
ZOO-favoritter⭐
-25%
Sterilisert kylling for voksne katter

My favourite CAT Sterilisert kylling for voksne katter

149 kr199 kr