Fri frakt over 599 kr Rask levering

Hjem / Tips & Råd / Hund / Hundebein & tyggebein

Hundebein & tyggebein

dogchew2

Alle hunder må få utløp for sitt naturlige behov for å tygge. Tygging på hundebein og tyggebein forhindrer også tannproblemer og stimulerer kjevemusklene.

Historisk sett er hundens tenner skapt for å rive ett bytte fra hverandre og deretter spise det. Dagens hunder har det litt mer behagelig og blir servert hundemat, de trenger rett og slett ikke å jobbe for å få maten. Hundetyggebein eller hundebein oppfyller hundens naturlige behov og er nødvendig for dens velvære.

Hvilket tyggebein skal jeg velge til hunden min?

Velg tyggebein etter hundens størrelse og alder. En valp som fortsatt har melketennene anbefales å tygge på et tyggebein som ikke er for hardt, men også en eldre hund kan med fordel få et mykere tyggebein. En stor hund med sterke kjever kan derimot få et større og hardere hundebein å sette tennene i.

Tyggebein fås som harde eller myke, med eller uten smak. Gi hunden din forskjellige typer tyggebein for å finne ut hva hunden din liker best. I dag lages det også tyggebein i Norden hvis du vil holde styr på tyggebeinets opprinnelse. Vokt dere for doseringen av tyggebein. Et hundebein bør bare ses som et supplement til hundens hoveddiett.

La tyggebeinet bli egentid for hunden

La hunden din få egentid sammen med tyggebeinet sitt. Noen hunder kan lett begynne å vokte hvis de har fått et veldig godt tyggebein. Ikke la tyggebein ligge fremme når hunden ikke tygger på den, da er det bedre å gjemme det og spare tyggebeinet til senere.

Husk også å aldri la hunden være helt alene med tyggebeinet om det mot formodning skulle sette seg i halsen.

Rekommenderat hundtugg

Se alle tyggebein
ZOO-favoritter⭐
Kode: PRISFEST

ZOO GOOD Okse muskel

79 kr

Relaterte artikler

Se alle artikler

Hund

En tryggere hund på nyttårsaften

26 oktober 2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først med å få de beste tilbudene!

Nyhetsbrev

Hva er du interessert i?

Kundeservice

23 88 75 00

Postboks 1681, Arbins Gate 2 (Ikke butikk),

0253 OsloNorge

kundeservice@zoo.no

2024 © ZOO.no

Velg land:  

Norge - NOK