Fri frakt over 599 kr Rask levering

Hjem / Tips & Råd / Hund / Hvis ulykken er ute – dette bør alle hundeeiere ha hjemme

Om olyckan är framme | 3 oktober 2022

Dette bør du som er hundeeier ha hjemme

sickdogjackrussellterrierwaitinggetpillfromhand

Hvis hunden din plutselig blir syk, må du som hundeeier kanskje handle på egen hånd før du drar til veterinær. Det er derfor viktig å ha de riktige verktøyene og produktene hjemme for rask hjelp. Dette bør hundens førstehjelpsskrin inneholde.

  • Zoolac er en pasta av probiotika som balanserer bakteriefloraen i  mage-tarmkanalen  for å lindre problemer som diaré.
  • Vet-Flex er en selvklebende bandasje som kan brukes på sår eller irritert hud der hunden ikke skal kunne slikke.Beskyttende krage, trakt eller kropp er også en praktisk måte å sikre at hunden ikke slikker sår som leges.
  • Blodstopp er et pulver som stopper blødende klør hvis du tilfeldigvis klipper litt for mye.  Å kutte for langt er ikke farlig, men hunden kan bli urolig og si ifra. Et tips er å kutte litt om gangen for å unngå blodsøl.
  • Termometer for å avgjøre om hunden din har feber. Hundens normale temperatur er rundt 38-39 °C  , men det er viktig at du vet hundens eksakte normale temperatur for å kunne avgjøre om den har feber. Ta derfor temperaturen på hunden på en dag når det føles bra og skriv ned temperaturen på en som du holder i førstehjelpsboksen. Husk at hundens kroppstemperatur kan stige litt hvis den er nervøs eller stresset.
  • Flåttpinsett og noen flåttmidler. Det finnes en mengde forskjellige flåttmidler og metoder mot flått, ta gjerne kontakt med våre ansatte for å lære  mer om hvordan de fungerer.
  • Forhudrens til hannhunder.  Hvis hunden er plaget og slikker seg selv, eller hvis det drypper mye, kan du forsiktig skylle forhuden med en mild forhudrens.

Relaterte artikler

Se alle artikler

Hund

En tryggere hund på nyttårsaften

26 oktober 2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først med å få de beste tilbudene!

Nyhetsbrev

Hva er du interessert i?

Kundeservice

23 88 75 00

Postboks 1681, Arbins Gate 2 (Ikke butikk),

0253 OsloNorge

kundeservice@zoo.no

2024 © ZOO.no

Velg land:  

Norge - NOK