Fri frakt over 599 kr Rask levering

Hjem / Tips & Råd / Hund / Aktiveringstips for hund

Aktiveringstips for hund

abeautifuldogvizslarunsthroughtheforest

Du og hunden din kan finne på mange morsomme ting sammen. Å aktivere hunden din både fysisk og mentalt på daglig basis stimulerer sansene og gjør at du får en glad hund som trives.

En understimulerad hund riskerar att utveckla olater som exempelvis att skälla okontrollerat eller bita sönder saker inomhus. Aktivering är inte bara bra för hundens välmående, utan stärker också samspelet mellan dig och din hund.

Fysisk trening

En vanlig luftetur teller ikke som fysisk trening for hunden din. Under fysisk trening bør hunden jobbe på kroppen mer enn å gå en vanlig tur. For eksempel å gå i kupert terreng, løpe med deg, kjøre agility eller praktisere rallylydighet. På ZOO.no er det alt du trenger for å aktivere hunden din fysisk.

Mental trening

Mental trening med hunden din er utmerket å gjøre både innendørs og utendørs. Gi hunden din en aktiveringsball fylt med godbiter og la den finne ut hvordan den får ut godbiten. Utendørs kan du legge et spor av godbiter og deretter la hunden spore dem opp. Eller prøv luktetester innendørs og lær hunden din å markere på en valgt duft. Vanlig hverdagslydighet er en utmerket måte å aktivere hunden din mentalt på, samtidig som du får en hund som blir enda bedre til for eksempel å vente på sin tur eller komme når du roper. På ZOO.no er det alt du trenger for å aktivere hunden din mentalt.

Ps! Som alternativ til belønningsgodbiter kan du bruke hundemat som den vanligvis spiser.

Anbefalte produkter

Se all aktivering

Kong Classic Rubber Dog Toy

299 kr

Kampanje
-10%

LickiMat Buddy

116 kr129 kr

Relaterte artikler

Se alle artikler

Hund

En tryggere hund på nyttårsaften

26 oktober 2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først med å få de beste tilbudene!

Nyhetsbrev

Hva er du interessert i?

Kundeservice

23 88 75 00

Postboks 1681, Arbins Gate 2 (Ikke butikk),

0253 OsloNorge

kundeservice@zoo.no

2024 © ZOO.no

Velg land:  

Norge - NOK